lat

Јерков: Не прихватам извињење Вучића


ПОДЕЛИТЕ:
Foto: Medija centar

Посланица и потпредседница Демократске странке (ДС) Александра Јерков поручила је вечерас да „не прихвата извињење“ председника Србије Александра Вучића, због увреда које је добила у скупштинској сали.

Јерков је на свом Фејсбук налогу написала да јој „не требају никаква извињења“ седам месеци од инцидента, јер је управо Вучић дозволио посланику Српске радикалне странке Војиславу Шешељу да седи у Скупштини Србије.

„Поводом ‘извињења’ које ми је упутио Вучић: Не требају ми никаква извињења, него реакција тужилаштва, Шешељу сте Ви допустили да седи у скупштини и не извињавајте се после седам месеци да бисте показали да сте другачији од некога“, поручила је Јерков.

Вучић је раније у Новом Саду одговорио на питање како коментарише увреде које је добила Јерков у Скупштини Србије, рекавши да осуђује те увреде, али да их није чуо.

„Ја то нисам чуо. Ако се то догодило, на најстрашнији начин осуђујем. И мени није проблем да кажем, ако је неко увредио госпођицу Јерков, шта год ја у политичком смислу мислио о њој, да је то страшно и недопустиво. По томе се разликујем од других политичара“, казао је он.

Посланици Српске радикалне странке су у априлу месецу 2018. године, у скупштинској сали уз физичке претње вређали посланицу ДС Јерков.

(Извор: Данас)

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ