lat

Колико ће пореске обвезнике коштати вила Томислава Николића?


ПОДЕЛИТЕ:

Захтевамо од председнице Владе Ане Брнабић да објасни колико ће сваког грађанина Србије коштати боравак Томислава Николића у репрезентативној вили на Дедињу? Чиме нас је, осим дугом за комуналије, реновирање и пријеме, задужио Томислав Николић од повлачења са функције председника Републике?

Да ли је иједно возило произведено у крагујевачкој фабрици аутомобила продато у Русији? Ко плови каналом Дунав – Морава - Вардар? Нису живот и политика оно што се Николићу јавља, већ оно што је на јави. Цена месечног одржавања виле у којој борави пензионисани политичар довољна је за годишњи рад установе за бригу о деци без родитељског старања. Или то плаћамо цену одустајања од идеје да се Николић одрекне амбиције стварања нове странке?

Чудна је подударност, временска и свака друга. Одакле вам морално право да младима препоручујете останак у земљи у којој се на прилику за решавање стамбеног питања чека деценијама, а за стицање бављењем политиком 1.500 м2 у Београду „што бесправних на реци, што укњижених на обали, довољно је бити више од члана, мање од председника?

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ