lat

Колико милиона евра Београђане коштају Весићева нестручност и бахатост


ПОДЕЛИТЕ:

Горан Весић истрениран да одговора на непостављена питања и избегава смислена, данас је изрекао логици и разуму непојмљиву неистину о разлозима због којих је Град сместио у државне јасле.

Оперишући са полуистинама сачинио је конструкцију која подржава праксу да престоница свој живот и рад дугује новцу из републичке касе.

Заменик градоначелника у својим фантазмагоријама иде увек брже, јаче и боље. Грађанима остаје дужан одговора ко мери проточност саобраћаја на Славији годину дана након реконструкције, који вређа струку, а подилази кичу и шунду. Зашто је допустио да Завод за заштиту споменика багерима ископава своју надлежност и стопира радове на помпезно најваљеној реконструкцији Трга републике?

Ко је одговоран за затрпавање у шуту новца опредељеног за очување зграде "Симпа"? Када је организована јавна расправа о измештању старог Железничког моста? Колико путника и намерника је срећно услугама и условима које пружа Железничка станица Топчидер? Који реални проблем грађана престонице је решен за мандата Горана Весица? Морамо признати да се само десетак врабаца обрадовало неимарским радовима Горана Весића.

Весићев проблем није способност његових претходника већ његова лична неспособност да се одвоји од лицног интереса и ради у интересу грађана.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ