lat

Лечић: Нећемо ћутати пред лажима, издајама, понижавању људи


ПОДЕЛИТЕ:

- Свака лаж има ограничен рок трајања. Ми нећемо пред људе са лажима. Истину говоримо, истином ћемо победити. И не причамо овде, данас о сендвичима, пониженима, викарима и барјактарима, доведеним као декор у привиду подршке. Никоме се не ругамо, никоме од људи доведених да буду нешто што нису не пребацујемо - поручио је Бранислав Лечић, члан Главног одбора ДС, снажно наглашавајући да морамо да избегнемо обе Вучићеве замке празнином исказаном у бројевима и деобама које увек жртвама резултирају.

Број слика: 4

ГАЛЕРИЈА СЛИКА

Нико не сме да узурпира право, правду, државу, грађане, рекао је Лечић и додао:

- Ми нећемо насиље, Вучић призива насиље. Не спомињемо сценарије, они су у његовој глави. Позивамо Вучића да надиђе своје илузије и комплексе, и реалности и захтевима опозиције изађе у сусрет.

Лечић је о изласку Србије из економске, друштвене и политичке кризе говорио као услову свих услова и представио имена проминентних стручњака који су дали пристанак да знањем и ауторитетом помогну у формулисању стратегије и у дијалогу.

- Пред лажима, издајама, понижавању људи нећемо ћутати. Сваки дан ћемо од данас звати слободна субота. Ми ћемо победити, имамо јасан, племенит и остварив циљ.

Протест је настављен мирном шетњом централним улицама ка згради РТС. 

Грађанке и грађани окупљени на протесту упознати су са предлогом састава Преговарачког тима. Од стране опозиције део тима чиниће експерти. 

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ