lat

Лутовац са Флекенштајном у четири ока


ПОДЕЛИТЕ:

Председник Демократске странке Зоран Лутовац састао се вечерас са бившим европослаником Кнутом Флекенштајном и разговарао са њим о политичкој ситуацији, потврђено је Данасу.

Састанак је одржан у београдском хотелу Метропол. Флекенштајн и Лутовац су разговарали у четири ока. Након одласка Лутовца због других обавеза, на вечери са Флекенштајном, остали су Душан Костадиновић, председник ИО ДС, Небојша Зеленовић, члан Председништва Уједињене ДС, Дејан Николић, посланик ДС-а, као и Борис Тадић, лидер Социјалдемократске странке, такође у Уједињеној ДС. Вечери су присуствовали и посланици ДС Наташа Вучковић и Балша Божовић.

Флекенштајн ће сутра (среда) присуствовати разговорима представника посланичких група у Народној скуштини о изборним условима. Он је у ЕП био члан групације Партија европских социјалиста, чија је ДС придружена чланица. Својевремено је Тадић учествовао на скуповима европских социјалиста.

Сутрашњи разговори треба да почну поподне, и сем Флекенштајна, најављено је и присуство бившег европосланика Едуарда Кукана. Најбројнија посланичка опозициона група Демократске странке неће учествовати на састанку, саопштено је у недељу из ДС.

(Извор: Данас)

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ