lat

Најава: 37. протест #1od5miliona у Београду - Александре Вучићу, не плашимо те се ни када шаљеш војску на нас!


ПОДЕЛИТЕ:

37. протест #1od5miliona у Београду биће одржан 17. августа са почетком у 19 часова код Теразијске чесме.

Протест #1od5miliona ове суботе шета против насиља и пребијања неистомишљеника власти, родне дискриминације, али и злоупотребе и понижавања војске од стране председника Србије Александра Вучића.

На почетку протеста обратиће се један од организатора протеста #1od5miliona Срђан Марковић који је прошле суботе пребијен од стране обезбеђења председника употребом прекомерне силе због чега је исте вечери завршио у Ургентном центру.

Протестна шетња кретаће се од Теразијске чесме ка згради Председништва улицом краља Милана до Ресавске улице, булеваром Краља Александра, потом Таковском улицом до зграде Радио Телевизије Србије (РТС).

РТС ћемо подсетити да је јавни сервис који плаћају сви грађани Србије и да је као такав дужан да обавести о пребијању младих и реаговању војске ван овлашћења и ингеренција.

Такође ћемо га подсетити да наставља са режимском пропагандом, пуштајући само једну страну да о истом догађају говори, а да притом не извештава објективно о томе шта се тамо десило.

Јасно ћемо поручити РТС-у да је партијско гласило, и да му ни пребијен студент од стране војске која неовлашћено реагује нису довољни да почне да ради свој посао, а то је истинито извештавање у интересу грађана Србије.

(Извор: poceloje.rs)

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ