lat

Обележавање годишњице убиства др Зорана Ђинђића


ПОДЕЛИТЕ:

Демократска странка ће обележити годишњицу убиства председника Демократске странке и првог демократског премијера Србије др Зорана Ђинђића у понедељак, 12. марта 2018. године.

У 9.30 часова полагање цвећа, Булевар др Зорана Ђинђића бр. 1, Нови Београд. Цвеће ће положити заједно са активистима и члановима Демократске странке, Зоран Лутовац председник Политичког савета Демократске странке.

У 10.15 часова полагање цвећа на спомен плочу у парку на Тргу Републике. Цвеће ће положити са активистима и члановима Демократске странке, Зоран  Алимпић, Балша Божовић, Љиљана Лучић.

У 10.30 часова полагање цвећа на спомен плочу, Студентски трг 10. Цвеће ће положити Горица Мојовић, Слободан Милосављевић, Горан Ћирић.

Породица и руководство Демократске странке заједно са члановима, пријатељима и поштоваоцима др Зорана Ђинђића, положиће венце на његов гроб у Алеји великана у 11.15 часова. Окупљање испред главне капије на Новом гробљу (Рузвелтова 50) у 11.00 часова.

У 13.00 часова у Дворани Културног центра Београда (Коларчева 6) биће одржано финално такмичење у беседништву "Беседе у Зоранову част", које се организује тринаести пут заједно са Фондацијом др Зоран Ђинђић. Улаз је слободан.

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ