lat

Ова власт сада врши и физичко насиље над опозицијом


ПОДЕЛИТЕ:

На заједничкој КЗН са посланицима Бошком Обрадовићем, председником Двери и Гораном Ћирићем, председником посланичке групе Демократске странке, Санда Рашковић Ивић је говорила о догађајима у Врању када су претучени чланови Народне странке.

Санда Рашковић Ивић је истакла да је срамно што се у Народној скупштини изврће истина о догађајима у Врању, када су претучени чланови Народне странке, јер сада посланици из власти тврде да су чланови Народне странке претукли члана бирачког одбора испред СНС.

“Подсетила бих да је члан бирачког одбора испред СНС рекао да није било никаквог инцидента и да није било проблема на том бирачким месту. Подсетила бих да је то било на дневнику РТС-а. Иако је то речено у дневнику сада посланик Марковић прича нешто друго. Истина је да су људи из Народне странке претучени испред страначких просторија у Врању. Истина је да је нормална Србија устала против овога. Јер тако почињу најружнији режими – прво вас застрашују, онда вас притискају, онда вас премлате, онда почињу да убијају.” – рекла је она и додала да је крајњи рок да и народ у Србији и међународна заједница, у коју се ова власт куне, види шта се овде дешава.

(Извор: Савез за Србију)

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ