lat

Виденовић: Кога штити полиција - наставнице којима се прети или директора који брутално прети док противзаконито ангажује посланике СНС-а


ПОДЕЛИТЕ:

Полиција и тужилаштво најхитније да реагују поводом застрашујућих претњи упућених наставници Високе медицинске школе у Ћуприји.

Док наставнице остају без посла а противзаконито се ангажују посланици и функционери СНС-а, надлежни органи не реагују а директор школе, уместо да поступи по решењу Просветне инспекције која је закључила да су функционери СНС-а противзаконито ангажовани, прети једној од наставница, Сунчици Ивановић, која је претње пријавила полицији, ПУ Јагодина, ПС Ћуприја још 18. октобра.

Шта треба да се деси па да полиција реагује на речи да је директор "формирао од руку пиштољ и показивао како се обрачунава са непријатељима"?

Шта су надлежно Тужилаштво и полиција урадили поводом ових навода?
Који су поступци покренути?
Колико тачно дана, недеља и месеци треба да прође да би полиција реаговала?

Министар унутрашњих послова је, наставницама и свим грађанима дужан јасан и хитан одговор на питање - кога штити полиција - наставнице којима се прети или директора који брутално прети док противзаконито ангажује посланике СНС-а?

 Информативна служба ДС

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ