lat

Заменом теза и фабриковањем лажи не може се променити истина


ПОДЕЛИТЕ:

Демократска странка током историје свог деловања увек се оштро супротстављала свим видовима криминала и истрајно залагала за борбу против криминогенизације друштва, једина је странка чији су чланови константно нападани од стране криминалних структура, насталих и развијених током владавине странака чије тековине баштини данашња власт.

Заменом теза и фабриковањем лажи не може се писати историја, ни водити политика. Свака генеза злочина има име и презиме. Може постојати дилема ко је коме служио, међутим, нема спора око тога да су заједно урушавали институције, гушили слободе и атаковали на демократију. Ми, као и већина грађана Србије, нисмо се мирили са таквим поретком успостављеним пре петооктобарских промена и конфронтирали смо се са криминалом насталим под окриљем државе.

Никада у јавном деловању нисмо витлали пиштољима, нудили податке и представљали сервис у клановским ратовима. Александар Вучић би морао да зна како су то чинили и чине искључиво чланови његове странке, садашње и бивше. Неопростиво је да заборави као творац изборног програма Томислава Николића његово заветовање да ће ревидирати судске одлуке и осуђујуће пресуде изречене члановима Земунског клана. Димне завесе неистина које Александар Вучић изриче сваки пут када нема одговор на суштинска питања о судбини преговора и позицији Србије је што увек смрде на барут и призивају сукобе и поделе, уместо да борба против криминала буде неупитна и ван сваке страначке расправе.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ