lat

Зауставити напредњачко насиље


ПОДЕЛИТЕ:

Далибор Станојевић, одборник Демократске странке и један од организатора протеста 1од5милиона у Књажевцу брутално претучен током прославе дана Општине од стране председника Општине Милана Ђокића заједно са двојицом сарадника наочиглед неколико сведока.

Демократска странка са најдубљим гнушањем осуђује физичко и вербално насиље које се спроводи над грађанима, безразложно и некажњиво. Захтевамо хитну истрагу и процесуирања свих лица која песницама, огољеном силом и примитивизмом желе наметнути правила и понашање која одударају од цивилизацијских, људских и демократских. Крваве крагне политичких неистомишљеника постају обележје и видљив знак политике режима. То се мора зауставити!

Потпредседник ДС Дејан Николић након разговора са повређеним, пружио подршку и снагу свим члановима ДС који су на мети безумника и обећао да странка неће ћутати, напротив бориће се да сви виновници буду санкционисани и да страначка припадност никоме ко се огреши привилегију и посебну заштиту пред Законом не пружи.

Информативна служба Демократске странке

ПРАТИТЕ НАС

Постани члан

КАТЕГОРИЈЕ